Vijvers & Water

Bij Borkent Groen Totaal zijn vijvers en waterpartijen een passie, een hobby die we geprofessionaliseerd hebben. Wij hebben veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van vijvers. Hierbij kun je denken aan natuurlijke vijvers, strakke vijvers, koi vijvers of zwemvijvers. Heb je niet de ruimte en wil je toch water in de tuin dan is een kabbelend beekje, fontein, waterval of waterornament ook mogelijk. Wij helpen graag met de juiste keuze te maken en zorgen vervolgens voor de realisatie.

Afscheidingen

Een tuinafscheidingen is niet alleen een nuttig middel om de grens van je tuin aan te geven maar kan ook zorgen voor de nodige privacy. Tevens kan een tuinafscheiding een mooie toevoeging voor je tuin zijn. Kies je voor groen of heb je liever iets dat onderhoudsvriendelijk is? Borkent Groen Totaal kan je informeren over de verschillende mogelijkheden, variërend van een haag tot en met houten schermen, schanskorven of cortenstaal.

Bestrating

Wil je een strakke oprit? Een mooi kronkelend pad in je tuin? Een prachtig terras? Door jaren lange ervaring hebben wij de nodige expertise op het gebied van de verschillende bestratingen. Samen met jou realiseren wij dan ook graag de gewenste verharding.

De tegelmarkt is zeer uitgebreid en het kan je wel eens voorkomen alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je dan ook graag om de juiste keuze te maken in het gigantische aanbod en kunnen je door onze ervaring een goed advies geven.

Houtbouw

Hout kan een verrijking voor je tuin zijn, zo kan je een pergola plaatsen om klimplanten een plaats te bieden. Maar een prachtige overkapping of veranda kan tot een echte meerwaarde in je tuin worden. En wie kent er niet de mooie Douglas schuurtjes, of de hardhouten vlonders? Wat voor idee je ook hebt wij kunnen het voor jouw op maat maken, geheel naar je eigen wens. Heb je ergens bouwwerk gezien en wil je dit geplaatst hebben? Ook dan kan je op ons rekenen, wij helpen je met de opbouw van jouw aankoop.